Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 2400g2317kcal72.2g470.1g7.7g23.8g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 2400g3559kcal269g81.3g234.9g29g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g12g44kcal1.6g7.4g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 660g941kcal82.5g2g67.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4199g1914kcal126g201.6g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17780kcal1113g1562.8g750g122.2g
Valittu annoskoko10000g8890kcal556.5g781.4g375g61.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4445kcal278.3g390.7g187.5g30.6g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446749