Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta262g394kcal52.5g0g21g0.3g
Parsakaali brokkoli 135g47kcal6.2g2.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g94g33kcal2.5g4.4g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2669g999kcal123.8g24.6g44.2g11.6g
Valittu annoskoko1334g500kcal61.9g12.3g22.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna667g250kcal31g6.2g11.1g2.9g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572