Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra7207g5766kcal1225.2g72.1g72.1g0g
Voi 901g6535kcal10.7g3.6g732.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g360g2094kcal78.9g34.2g182.3g37.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g541g3097kcal95.7g37.8g268.1g63.8g
Kananmuna kuoreton 991g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37811kcal3068.8g301.4g2713g202.6g
Valittu annoskoko10000g18906kcal1534.4g150.7g1356.5g101.3g
Annoskoko puolitettuna5000g9453kcal767.2g75.4g678.3g50.7g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136