Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 310g101kcal1.9g17.2g0.6g7.9g
Sokeri 178g721kcal0g177.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g125g438kcal2.1g111.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 270g339kcal29.7g0.7g24.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 250g858kcal25.5g175g3g8.7g
Grahamjauho 50g164kcal5.3g30.4g1.1g5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g50kcal0g12.4g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g30g99kcal2.4g18.3g0.6g5.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 100g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2670g6988kcal134.8g1092.8g219.4g54.6g
Valittu annoskoko1335g3494kcal67.4g546.4g109.7g27.3g
Annoskoko puolitettuna668g1747kcal33.7g273.2g54.9g13.7g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604