Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 8086g6168kcal1394.9g0g56.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g404g3639kcal0g0g404.3g0g
Sipuli (kuorittu)1509g408kcal19.6g72.5g3g25.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20429kcal2829g145g927.8g51.4g
Valittu annoskoko10000g10215kcal1414.5g72.5g463.9g25.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5107kcal707.3g36.3g232g12.9g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638