Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.4g0.3g3.8g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g113g293kcal30.4g0g19.1g0g
Cashewpähkinä 75g431kcal15g14.1g34.8g2.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g375g451kcal12.8g13.5g37.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2673g4857kcal347.6g76g348.6g12.8g
Valittu annoskoko1337g2428kcal173.8g38g174.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna668g1214kcal86.9g19g87.2g3.2g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853