Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Omena, keskikokoinen 200g180g61kcal0.4g12.8g0.5g3.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g18g162kcal0g0g18g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g131kcal0.2g0.2g14.4g0g
Soijakastike18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Kaali, valkokaali180g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Possun Ulkofile, 100g180g225kcal37.8g0g8.1g0.2g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g18g61kcal3.6g0g5.2g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1.8g4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2673g1810kcal103.2g129g96g33.8g
Valittu annoskoko1337g905kcal51.6g64.5g48g16.9g
Annoskoko puolitettuna668g453kcal25.8g32.3g24g8.5g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246