Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g350g377kcal83.9g3.4g5.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g350g238kcal5.6g52.1g0.3g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g175g70kcal1.7g14.2g0.5g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g70g252kcal18.9g36.3g2g6.3g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g14g15kcal0.4g3.1g0.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g20g24kcal0.5g1.2g1.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2674g1950kcal222g220.6g19.8g13.2g
Valittu annoskoko1337g975kcal111g110.3g9.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna669g487kcal55.5g55.2g5g3.3g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928