Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g315g273kcal52.6g7.2g2.2g0g
Kvinoa, jyvät175g655kcal22.8g120.8g10.5g10.5g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Persilja 88g24kcal1.2g1g0.2g7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g88g343kcal28.9g0g24.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2674g2942kcal224g280g99.4g36.4g
Valittu annoskoko1337g1471kcal112g140g49.7g18.2g
Annoskoko puolitettuna669g736kcal56g70g24.9g9.1g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395