Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g14g14kcal0.2g3.5g0g1.5g
Mantelirouhe, 1 rkl28g162kcal5.9g1.5g14.1g3.2g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl70g35kcal0g7.7g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g350g210kcal1.4g52.5g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä175g298kcal1.8g77g1.8g0g
Flora Vanilla 12%350g665kcal15.7g56g42g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g350g228kcal38.5g14.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2674g3221kcal127g425.8g117.8g9.4g
Valittu annoskoko1337g1610kcal63.5g212.9g58.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna669g805kcal31.8g106.5g29.5g2.4g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301