Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 250g202kcal3.9g42.1g0.1g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g13g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Herne 100g69kcal5.1g9.4g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2675g1145kcal35.2g168g29.2g32g
Valittu annoskoko1338g573kcal17.6g84g14.6g16g
Annoskoko puolitettuna669g286kcal8.8g42g7.3g8g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644