Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g1196g7297kcal227.3g59.8g657.9g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale359g215kcal35.9g17.9g1.1g262g
Tattarijauho, Myllynparas837g2847kcal108.9g565.2g14.2g44.4g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g598g2153kcal101.7g281.1g46.1g95.7g
Leivinjauhe 120g210kcal6.2g45.2g0g0.6g
Fiber husk (1rkl=10g)239g24kcal3.6g0g1.4g203.3g
Vesi5981g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g670g4890kcal6.7g6.7g535.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35272kcal980.6g1951.8g2513.2g1212g
Valittu annoskoko10000g17636kcal490.3g975.9g1256.6g606g
Annoskoko puolitettuna5000g8818kcal245.2g488g628.3g303g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456365