Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2872g661kcal40.2g97.7g11.5g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g287g276kcal12.1g48.8g0.6g14.1g
Sipuli (kuorittu)718g194kcal9.3g34.5g1.4g12.2g
Chili paprika punainen70g28kcal1.4g6.3g0g0g
Sokeri 29g117kcal0g28.7g0g0g
Soijakastike 129g78kcal6.7g12.3g0.1g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g108g179kcal18.7g22.9g1.3g0.9g
Basilika, tuore36g14kcal1.1g1.8g0.3g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 5744g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g7.2g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3092kcal179g506g30.6g57.2g
Valittu annoskoko10000g1546kcal89.5g253g15.3g28.6g
Annoskoko puolitettuna5000g773kcal44.8g126.5g7.7g14.3g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941