Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g77g31kcal0.4g9.2g0.2g0g
Kaurahiutale 6.1g23kcal0.9g3.5g0.4g0.6g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton4.6g33kcal0g0g3.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)20g70kcal2.4g13.7g0.4g1g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.7g18.2g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g491kcal12.8g89.2g10g5g
Valittu annoskoko134g246kcal6.4g44.6g5g2.5g
Annoskoko puolitettuna67g123kcal3.2g22.3g2.5g1.3g
Arvot/100g100g183kcal4.8g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844