Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g21g71kcal3.4g13.3g0.4g1.3g
Atria kevyt jauheliha50g85kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.9g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g373kcal31.4g32g12.6g2.8g
Valittu annoskoko134g187kcal15.7g16g6.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna67g93kcal7.9g8g3.2g0.7g
Arvot/100g100g139kcal11.7g11.9g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377