Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g63g31kcal0.9g4.9g0.9g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g292kcal20g11.2g18.8g1.6g
Valittu annoskoko134g146kcal10g5.6g9.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna67g73kcal5g2.8g4.7g0.4g
Arvot/100g100g109kcal7.5g4.2g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811