Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g171kcal0.2g0.2g18.7g0g
Siirappi, tumma23g75kcal0g17.3g0g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Neilikka, annos 4g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai53g185kcal6.3g37.4g1.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g1086kcal15.2g159g41.4g3.2g
Valittu annoskoko134g543kcal7.6g79.5g20.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna67g272kcal3.8g39.8g10.4g0.8g
Arvot/100g100g406kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132