Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g56g411kcal0.6g0.6g45g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)8.8g19kcal0g4.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g1353kcal11.6g117.4g91.2g3.6g
Valittu annoskoko134g676kcal5.8g58.7g45.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna67g338kcal2.9g29.4g22.8g0.9g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591