Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g38g143kcal2g12g9.4g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti 33g7.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 19g56kcal3.4g0.2g4.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots2.3g15kcal0.7g0.3g1.3g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 19g25kcal0.5g0.6g2.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Juusto, mozzarella 9g25kcal1.7g0g1.9g0g
Sipuli, tuore9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g566kcal18.2g29.4g41.2g2.8g
Valittu annoskoko134g283kcal9.1g14.7g20.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna67g142kcal4.6g7.4g10.3g0.7g
Arvot/100g100g211kcal6.8g10.9g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905