Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)109g250kcal10.9g7.1g19.5g0.1g
Amerikan pekoni 1viipale11g34kcal1.3g0g3.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.9g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Ketsuppi, euro shopper3.4g3.4kcal0g0.8g0g0g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g585kcal25g17g45.6g0.8g
Valittu annoskoko134g293kcal12.5g8.5g22.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna67g146kcal6.3g4.3g11.4g0.2g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281