TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g82g17kcal0.5g3.1g0.2g1.1g
Paprika punainen 27g8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Lihaliemi laimennettu 22g4.1kcal0g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g98kcal1.8g10.2g5.2g3.2g
Valittu annoskoko134g49kcal0.9g5.1g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna67g25kcal0.5g2.6g1.3g0.8g
Arvot/100g100g37kcal0.7g3.8g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099