Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g37g7.3kcal0.7g0.8g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow37g7.3kcal1.1g0.7g0g0.9g
Kesäkurpitsa15g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto10g34kcal2.8g0g2.5g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g29g35kcal0.7g1.4g2.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.3g20kcal1.4g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g212kcal13.6g6.6g14.4g2g
Valittu annoskoko134g106kcal6.8g3.3g7.2g1g
Annoskoko puolitettuna67g53kcal3.4g1.7g3.6g0.5g
Arvot/100g100g79kcal5.1g2.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207