Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g31g44kcal6.6g0g2.2g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g5.9g20kcal0.4g4.6g0g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g31g17kcal0.5g2g0.7g0.4g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Persilja 3.9g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g240kcal16.6g18.4g10.8g3.8g
Valittu annoskoko134g120kcal8.3g9.2g5.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna67g60kcal4.2g4.6g2.7g1g
Arvot/100g100g89kcal6.2g6.9g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045