Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa47g8kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 20g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8.1kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 24g11kcal0.2g1.5g0.4g0.2g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)1.3g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Lohisäilyke12g12kcal2.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g148kcal6.4g13g7.4g2.8g
Valittu annoskoko134g74kcal3.2g6.5g3.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna67g37kcal1.6g3.3g1.9g0.7g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718