Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki25g20kcal3.2g0.5g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g13g45kcal3.5g0.3g3.4g0g
Kebabliha 25g55kcal6.2g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g458kcal40g2.6g32.2g0g
Valittu annoskoko134g229kcal20g1.3g16.1g0g
Annoskoko puolitettuna67g115kcal10g0.7g8.1g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g1g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159