Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g27g85kcal3.2g0.1g8g0g
Herkkusieni säilyke 36g6.1kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 7.8g5.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g55g179kcal7.2g35.4g1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g560kcal22.6g72g18.4g9.6g
Valittu annoskoko134g280kcal11.3g36g9.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna67g140kcal5.7g18g4.6g2.4g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981