Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 16g21kcal0.4g3.8g0.4g0.5g
Fenkoli, annos 100g16g4.8kcal0.2g1.1g0g0.5g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g105kcal2.6g15.8g3.2g2.4g
Valittu annoskoko134g53kcal1.3g7.9g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna67g26kcal0.7g4g0.8g0.6g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094