Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino35g123kcal4.6g23.5g0.9g2.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 28g90kcal7.5g0g6.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g55g23kcal0.9g4.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.4g0g1.2g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)4.8g5.7kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g517kcal29g56.8g18.8g4.2g
Valittu annoskoko134g258kcal14.5g28.4g9.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna67g129kcal7.3g14.2g4.7g1.1g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.1g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511