Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.5g4.7kcal0.2g0.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 8.4g6.4kcal0.4g1.1g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit35g46kcal1.1g0.7g4.6g0g
Purjosipuli14g2.7kcal0.3g0.3g0g0.3g
Paprika punainen 18g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Tonnikala öljyssä 39g75kcal10.7g0g3.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g315kcal26g6.8g20.8g1.4g
Valittu annoskoko134g158kcal13g3.4g10.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna67g79kcal6.5g1.7g5.2g0.4g
Arvot/100g100g117kcal9.7g2.5g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080