Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Porkkana 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g35g60kcal7g0g3.5g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.5g2.7kcal0g0g0.3g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g184kcal15.6g11.6g7.8g1.4g
Valittu annoskoko135g92kcal7.8g5.8g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna67g46kcal3.9g2.9g2g0.4g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593