Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Broileri rintafile,maustamaton31g32kcal7.2g0g0.3g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g13g45kcal3.5g0.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g317kcal27g4.4g20.4g3g
Valittu annoskoko135g159kcal13.5g2.2g10.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna67g79kcal6.8g1.1g5.1g0.8g
Arvot/100g100g118kcal10g1.6g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874