Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g24g7kcal0.2g1.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 5.6g18kcal1.4g2.6g0.1g0.5g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 9g13kcal0.8g1.7g0.2g0.5g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g143kcal12.2g12.6g4.4g2.2g
Valittu annoskoko135g71kcal6.1g6.3g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna67g36kcal3.1g3.2g1.1g0.6g
Arvot/100g100g53kcal4.5g4.7g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413