Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 16g111kcal0.1g0.1g12.5g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri9g38kcal0g9.4g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 38g11kcal1.1g1.4g0g0g
Puolukka 16g6.1kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g597kcal10.4g77.6g26g3.8g
Valittu annoskoko135g298kcal5.2g38.8g13g1.9g
Annoskoko puolitettuna67g149kcal2.6g19.4g6.5g1g
Arvot/100g100g222kcal3.9g28.8g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068