Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 73g46kcal2.2g3.5g2.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Rypsiöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g26g92kcal0.9g21.2g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g420kcal12.8g52.6g17.4g1.6g
Valittu annoskoko135g210kcal6.4g26.3g8.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna67g105kcal3.2g13.2g4.4g0.4g
Arvot/100g100g156kcal4.8g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300