Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g88g152kcal5.9g28.4g1.2g2.6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3.5g7.5kcal0.5g0.8g0.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g44g95kcal10.8g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g508kcal34.4g58.4g14.4g5.2g
Valittu annoskoko135g254kcal17.2g29.2g7.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna67g127kcal8.6g14.6g3.6g1.3g
Arvot/100g100g189kcal12.8g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943