Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g29g96kcal2.5g20.2g0.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g60kcal2.4g0.7g5.4g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)25g35kcal1.9g1.3g2.5g0g
Appelsiinimehu, 2 dl5.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g942kcal19.6g89.8g56.2g0g
Valittu annoskoko135g471kcal9.8g44.9g28.1g0g
Annoskoko puolitettuna67g236kcal4.9g22.5g14.1g0g
Arvot/100g100g350kcal7.3g33.3g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576