Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste15g108kcal0g0g11.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.5g0.5g1.3g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Flora Vanilla 12%15g28kcal0.7g2.3g1.7g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g12g65kcal1g6.4g4g0g
Mustikka metsä- 18g7.7kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g857kcal17.6g100.2g41.4g3.8g
Valittu annoskoko135g428kcal8.8g50.1g20.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna68g214kcal4.4g25.1g10.4g1g
Arvot/100g100g318kcal6.5g37.1g15.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197