Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 4.4g2.8kcal0g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g4.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 26g36kcal4.9g0g1.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese44g16kcal0.5g3.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g131kcal11.4g11.2g3.6g2g
Valittu annoskoko135g65kcal5.7g5.6g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna68g33kcal2.9g2.8g0.9g0.5g
Arvot/100g100g49kcal4.2g4.2g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348953