Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.5g7.9kcal0g0g0.9g0g
Katkarapu 11g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.5g2.5kcal0g0.1g0.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 15g29kcal0.2g0.3g2.9g0.6g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Katkarapu 66g45kcal9.5g0g0.7g0g
Ketsuppi 15g13kcal0.2g2.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g235kcal24.2g11g9.8g2.8g
Valittu annoskoko135g118kcal12.1g5.5g4.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna68g59kcal6.1g2.8g2.5g0.7g
Arvot/100g100g87kcal9g4.1g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073