Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)19g24kcal3.4g0.4g1.1g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g6.2g10kcal0.5g0.3g0.7g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g6.2g11kcal0.2g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g156kcal9.8g14.6g5.8g2g
Valittu annoskoko135g78kcal4.9g7.3g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna67g39kcal2.5g3.7g1.5g0.5g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964