Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix10g8.8kcal0.2g1.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 267g203kcal5g41.4g0.5g2.7g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Selleri, annos 50g33g4.7kcal0.3g1g0g0g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Paistijauheliha 10%134g227kcal26.7g0g13.4g0g
Paprika, punainen33g8.6kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Persilja 13g3.7kcal0.2g0.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g1116kcal71g114.6g35.4g17.6g
Valittu annoskoko1340g558kcal35.5g57.3g17.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna670g279kcal17.8g28.7g8.9g4.4g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187619