Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g766g306kcal3.8g91.9g1.5g0g
Kaurahiutale 61g229kcal8.9g34.9g4.5g6.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton46g331kcal0g0g36.8g0g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)199g697kcal23.9g137.4g3.8g10g
Vehnäjauho puolikarkea 260g893kcal26.5g182.2g3.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g4913kcal126.2g892.8g99.4g50.4g
Valittu annoskoko1340g2456kcal63.1g446.4g49.7g25.2g
Annoskoko puolitettuna670g1228kcal31.6g223.2g24.9g12.6g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844