Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1144g400kcal11.4g77.8g5.7g16g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g86g259kcal16.3g0.2g21.4g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g25g51kcal0.7g0.8g5g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow21g54kcal0.1g1.6g5.4g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Oliiviöljy 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g1685kcal58.4g166.2g89.4g34.2g
Valittu annoskoko1340g842kcal29.2g83.1g44.7g17.1g
Annoskoko puolitettuna670g421kcal14.6g41.6g22.4g8.6g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094