Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.2g27.3g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lohifileepalat (Findus)351g456kcal73.6g1.8g17.5g0g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Kalaliemikuutio 13g39kcal1.3g4.4g1.8g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl58g199kcal1.2g1.8g20.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.8g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Maustepippuri, annos 1g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2681g1858kcal163.6g96.2g90g9g
Valittu annoskoko1341g929kcal81.8g48.1g45g4.5g
Annoskoko puolitettuna670g465kcal40.9g24.1g22.5g2.3g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742