Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman175g298kcal21g0g17.5g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g44g153kcal5.7g30.4g0.7g1.4g
Ruskeita papuja, Rainbow116g99kcal6.4g16.3g0.6g25.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g219g55kcal2.8g9.2g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.8g23kcal1.1g1.1g1.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Vesi657g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2681g1578kcal77.2g133g68.4g57.2g
Valittu annoskoko1340g789kcal38.6g66.5g34.2g28.6g
Annoskoko puolitettuna670g394kcal19.3g33.3g17.1g14.3g
Arvot/100g100g59kcal2.9g5g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933