Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 303g372kcal64.2g0g12.6g0g
Sipuli 102g31kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 41g31kcal1.8g5.3g0.1g0.4g
Oivariini, 60 (100g)5.8g32kcal0.1g0.1g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 408g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g333g200kcal5g43.2g0.3g3g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Paprika punainen 103g30kcal1g4.6g0.4g2g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2681g1910kcal150.6g135.6g81.8g15.4g
Valittu annoskoko1340g955kcal75.3g67.8g40.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna670g478kcal37.7g33.9g20.5g3.9g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236