Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)1642g5746kcal262.7g1050.7g42.7g98.5g
Paistijauheliha, snellman2388g4060kcal286.6g0g238.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4179g1905kcal125.4g200.6g62.7g0g
Kananmuna, keitetty 985g1405kcal123.1g3g101g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 179g1584kcal0g0g179.1g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g597g2149kcal167.2g11.3g155.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33698kcal1930g2531.2g1559g197g
Valittu annoskoko10000g16849kcal965g1265.6g779.5g98.5g
Annoskoko puolitettuna5000g8425kcal482.5g632.8g389.8g49.3g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334