Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 224g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g268kcal0g0g30.3g0g
Oivariini, 60 (100g)31g173kcal0.3g0.3g18.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl449g1526kcal9g13.5g157.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g449g108kcal8.1g13.5g2.2g8.5g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g4234kcal38.8g69.6g417.6g22.4g
Valittu annoskoko1341g2117kcal19.4g34.8g208.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna671g1059kcal9.7g17.4g104.4g5.6g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957