Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK191g306kcal40.1g0.6g171.9g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g11g11kcal0.7g1.9g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g281g977kcal35.1g201.9g3.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g28g205kcal0.3g0.3g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g169g758kcal23.6g0.8g74.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen393g130kcal13g19.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g5183kcal239.6g525.4g545.6g12.6g
Valittu annoskoko1341g2592kcal119.8g262.7g272.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna671g1296kcal59.9g131.4g136.4g3.2g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146