Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.7g7.1g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix135g122kcal1.3g28.3g0.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g34g6.7kcal0g2.2g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g26g102kcal0.1g25.5g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Paistijauheliha 10%300g510kcal60g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g1776kcal130.4g156.4g65.8g23.4g
Valittu annoskoko1341g888kcal65.2g78.2g32.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna671g444kcal32.6g39.1g16.5g5.9g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160